Vraag een eHerkenningsmiddel aan

Om veilig te kunnen inloggen is een eHerkenningsmiddel persoonsgebonden. Het middel is dan ook niet overdraagbaar aan iemand anders. Een gebruiker van een eHerkenningsmiddel kan door een organisatie worden gemachtigd om namens deze organisatie te mogen handelen. Bij de aanvraag van een middel worden één of meerdere machtigingen geregistreerd.

Een eHerkenningsmiddel is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar aan een andere gebruiker. Een gebruiker van een eherkenningsmiddel kan door een organisatie worden gemachtigd om namens deze organisatie te mogen handelen met één of meerdere dienstverleners. Bij de aanvraag van een middel worden één of meerdere machtigingen geregistreerd.

 

Profiteer nu van korting op de aanschaf van eHerkenningsmiddelen

EH1 of EH2 middel nodig? Vraag een EH2+ [1jr] middel aan voor de prijs van een EH1 [1jr]

Vraag een eHerkenningsmiddel aan

Klik op één van onderstaande buttons om het eHerkenningsmiddel met het betrouwbaarheidsniveau van uw keuze aan te vragen.

Het vereiste minimale betrouwbaarheidsniveau wisselt per dienst. Hier vindt u een overzicht van diensten en betrouwbaarheidsniveaus.

Lees meer over de stappen en benodigde gegevens bij een aanvraag.

Uw aanvraag wordt binnen één tot drie werkdagen verwerkt, meer informatie.

Meer dan 10 middelen nodig?

Registreer dan gratis een machtigingenbeheerder voor uw organisatie en profiteer van staffelkorting. Vanaf 10 middelen 10% korting, vanaf 25 middelen 15% korting. Indien u meer dan 50 middelen nodig heeft, neemt u dan contact op met Sales.

Spoedprocedure

In dringende gevallen kunt u gebruik maken van de spoedprocedure. Stukken die correct zijn ingevuld en voor 15:00 uur door KPN worden ontvangen, worden gegarandeerd nog dezelfde dag behandeld. Voor eH2, eH2+, eH3 en eH4 kunt u poststukken per express koerier laten bezorgen. De personen waarvoor een eH3 of eH4-middel wordt aangevraagd, moeten zich persoonlijk identificeren.

Voor eH1 zijn geen extra kosten verbonden aan de spoedprocedure. Voor een spoedaanvraag voor eH2, eH2+, eH3 of eH4 middelen geldt een opslag van €25,- per aanvraag. Neem contact op met de Servicedesk om de spoedprocedure te starten.