Beheer eHerkenningmachtigingen met de KPN eHerkenning Beheermodule

De KPN eHerkenning Beheermodule stelt een eHerkenning-machtigingenbeheerder in staat om namens uw organisatie machtigingen toe te kennen aan personen met een eHerkenningsmiddel en deze te beheren (aanvragen, wijzigen en opzeggen). Door een machtigingenbeheerder te registreren, delegeert de bevoegd vertegenwoordiger van uw organisatie het toekennen van eHerkenning-machtigingen aan de eHerkenning-machtigingenbeheerder.

Mogelijkheden

De machtigingenbeheerder krijgt toegang tot de KPN eHerkenning Beheermodule. De KPN eHerkenning Beheermodule vereenvoudigd het beheer van middelen en machtigingen en biedt de volgende mogelijkheden:

Totaaloverzicht van verstrekte middelen en machtigingen, voor alle organisatieonderdelen onder verantwoordelijkheid van de machtigingenbeheerder;

24×7 inzicht in de actuele status van verstrekte middelen en machtigingen per organisatieonderdeel;

Binnenkort kunnen via de beheermodule op elektronische wijze mutaties van machtigingen worden doorgevoerd en middelen worden aangevraagd.

Voordelen

Met de KPN eHerkenning Beheermodule profiteert u van:

Verbeterd toezicht op het gebruik van eHerkenning door of namens uw organisatie(onderdelen).

Kosteneffectief beheer van eHerkenningsmiddelen en -machtigingen.

Staffelkorting bij de aanschaf van 10 of meer middelen.

 

Klik op onderstaande aanvraag-button om een eHerkenning-machtigingenbeheerder te registeren voor uw organisatie. Hiervoor gelden de normale tarieven. Het gebruik van de beheermodule is gratis.

 

Inloggen op de KPN eHerkenning Beheermodule

Machtigingenbeheerders kunnen hier inloggen op de KPN eHerkenning Beheermodule.