Aanvragen KPN eID middel voor Idensys

ALERT:

Tijdelijk worden er geen nieuwe Idensys identificatiemiddelen uitgegeven. Tot nader order is deze functionaliteit niet beschikbaar. Wij werken hard aan een oplossing.

Actieve gebruikers van de Idensys-pilot kunnen gewoon inloggen.

 

In de tussentijd kunt u het beste contact zoeken met de organisatie waarvoor u een Idensys identificatiemiddel wilt aanvragen.

Om mee te doen met de Idensys pilots kan u zich aanmelden bij een organisatie die in de pilotperiode op Idensys is aangesloten. Tot en met 30 juni 2016 was het mogelijk om bij KPN gratis een Idensys middel op betrouwbaarheidsniveau 3 aan te vragen, deze actieperiode is nu afgesloten.

idensys-erkend-aanbieder

Doe mee aan de Idensys pilots met een KPN eID

Een KPN eID is een persoonlijk inlogmiddel. Met je KPN eID kun je zonder zorgen online via Idensys bewijzen wie je bent. Of je nou een vergunning aanvraagt, een verzekering afsluit of je belastingaangifte doet. De tests zijn bedoeld om Idensys in de praktijk te testen.  Om Idensys goed voor de dag te laten komen is het  van belang dat er gebruikers zijn die een Idensys middel hebben én er mee inloggen bij deelnemende organisaties. Wanneer je deelneemt aan de testen help je ons te kijken of alles gaat zoals is bedoeld. Zo komt eenvoudig en nog veiliger inloggen op internet weer een stap dichterbij.

Meedoen met de Idensys pilot via het nieuwe Isala Trombosezorgportaal

Patiënten die gebruik maken van het nieuwe Trombosezorgportaal van Isala kunnen een KPN eID inlogmiddel aanvragen, lees verder.

Isala logo

Instructies voor het aanvragen van een KPN eID middel voor Idensys op betrouwbaarheidsniveau 3

Download de handleiding aanvraag Idensys inlogmiddel, voor gedetailleerde instructies. Uw aanvraag wordt binnen één dag verwerkt.

Waar kan ik inloggen met mijn KPN eID?

Tijdens de tests volgen we alles op de voet en staan we klaar om gebruikers en dienstverleners te ondersteunen. Weten bij welke organisaties je kan inloggen met je KPN eID middel voor Idensys? Kijk dan verder op de website van Idensys.