DNB Digitaal Loket Rapportages (DLR)

Toegang tot DNB Digitaal Loket Rapportages (DLR) met eHerkenning niveau 3

Vanaf 1 april 2016 is eHerkenning met betrouwbaarheidsniveau 3 vereist om toegang te krijgen tot DNB Digitaal Loket Rapportages (DLR) om Solvency II rapportages aan te leveren. Meer informatie.

Solvency-2

e-Line DNB gaat gefaseerd over op het Digitaal Loket Rapportages (DLR).  Om in te kunnen loggen op DLR, voor het indienen van de Solvency II rapportages, heeft u eHerkenning nodig. Voor de webdienst “Toezicht rapportages”, die via het DLR wordt ondersteund, heeft u minimaal niveau 3 nodig. Vanaf 1 april is het DLR beschikbaar om Solvency II rapportages aan te leveren. DNB heeft alle Solvency II-verzekeraars verzocht om een eHerkenningsmiddel te activeren en alvast in te loggen in de periode van 29 februari tot en met 14 maart 2016. Verzekeraars die nog niet deze mogelijkheid gebruik hebben gemaakt kunnen dit vanaf 1 april 2016 alsnog doen. 

Vraag een eHerkenningsmiddel aan en registreer een machtigingenbeheerder

Klik op onderstaande aanvraag-buttons om een eHerkenningsmiddel aan te vragen dat geschikt is voor DNB Digitaal Loket Rapportages (DLR) en registreer een eHerkenning machtigingenbeheerder.
U kunt gratis een eHerkenning-machtigingenbeheerder registeren voor uw organisatie.

Indien u 10 of meer middelen aanschaft, dan profiteert u van staffelkorting, mits u een machtigingenbeheerder hebt geregistreerd. Vanaf 10 middelen 10% korting, vanaf 25 middelen 15% korting. Meer dan 50 middelen nodig? neem contact op met Sales.

 

Uw aanvraag wordt binnen één tot drie werkdagen verwerkt, meer informatie.

Waarom een eHerkenning machtigingenbeheerder registeren?

De KPN eHerkenning Beheermodule stelt een eHerkenning-machtigingenbeheerder in staat om namens uw organisatie machtigingen toe te kennen aan personen met een eHerkenningsmiddel en deze te beheren (aanvragen,wijzigen en opzeggen). Door een machtigingenbeheerder te registreren, delegeert de bevoegd vertegenwoordiger van uw organisatie het toekennen van eHerkenning-machtigingen aan de eHerkenning-machtigingenbeheerder.

Mogelijkheden

De machtigingenbeheerder krijgt toegang tot de KPN eHerkenning Beheermodule. De KPN eHerkenning Beheermodule vereenvoudigd het beheer van middelen en machtigingen en biedt de volgende mogelijkheden:

Totaaloverzicht van verstrekte middelen en machtigingen, voor alle organisatieonderdelen onder verantwoordelijkheid van de machtigingenbeheerder;

24×7 inzicht in de actuele status van verstrekte middelen en machtigingen per organisatieonderdeel;

Binnenkort kunnen via de beheermodule op elektronische wijze mutaties van machtigingen worden doorgevoerd en middelen worden aangevraagd.

Voordelen

Met de KPN eHerkenning Beheermodule profiteert u van:

Verbeterd toezicht op het gebruik van eHerkenning door of namens uw organisatie(onderdelen).

Kosteneffectief beheer van eHerkenningsmiddelen en -machtigingen.

Staffelkorting bij de aanschaf van 10 of meer middelen.

 

Advies op maat

Heeft u behoefte aan deskundig advies omtrent eHerkenning? Wordt u geconfronteerd met vragen zoals:

Wat betekent eHerkenning voor mijn organisatie?

Hoe borgen wij de procesmatige inrichting van het aanvragen en beheren van middelen en machtigingen in onze organisatie?

Wat zijn de mogelijkheden om voor meerdere personen middelen aan te vragen?

Wat zijn de consequenties van het uitbesteden of samenvoegen van taken?

 

Spoedprocedure

In dringende gevallen, kan desgewenst gebruik worden gemaakt van een spoedprocedure.
Stukken die correct zijn ingevuld en door KPN worden ontvangen voor 15:00 uur, worden gegarandeerd nog dezelfde dag behandeld. Om gebruik te maken van de spoedprocedure dient u contact op te nemen met de Servicedesk.

U kunt poststukken per express koerier laten bezorgen. De personen waarvoor een eH3 middel wordt aangevraagd dienen zich persoonlijk te identificeren.

Voor een spoedaanvraag hanteren wij een opslag van €25,- per middel.