TenderNed

Inloggen op TenderNed met eHerkenning

Om als gebruiker van een Nederlandse onderneming in te loggen op TenderNed is eHerkenning op minimaal niveau 2 verplicht. Meer informatie.

Aanvragen eH2 | RWS en TenderNed | Machtigingenbeheer | Advies op maat | Spoedprocedure

tenderned

Vraag een eHerkenningsmiddel aan of upgrade uw eHerkenningsmiddel naar niveau EH2

Klik op onderstaande Aanvraag-button om een eHerkenningsmiddel aan te vragen dat geschikt is voor TenderNed.

Als u een reeds over eHerkenningsmiddel met betrouwbaarheidsniveau 1 beschikt, dan kunt u dit middel upgraden naar niveau 2. Klik op onderstaande Upgrade-button om uw eHerkenningsmiddel te upgraden naar het vereiste minimale betrouwbaarheidsniveau. Uw aanvraag wordt binnen één tot drie werkdagen verwerkt.

Let op: De dienst TenderNed is te vinden onder dienstverlener RvO.

Meer informatie en stappenplannen

TenderNed biedt u de aanvullende informatie en stappenplannen aan op https://www.tenderned.nl/cms/voor-ondernemingen/registreren-en-eherkenning

 

Inschrijven op tenders RWS via TenderNed

Per 1 september 2015 dienen alle inschrijvingen op aanbestedingen van Rijkswaterstaat voor de inkoopdomeinen GWW en Kennis digitaal te worden ingediend via TenderNed. Inschrijven op papier kan bij RWS dan niet meer. Andere inkoopdomeinen volgen later. Voor een digitale inschrijving vereist RWS een gekwalificeerde elektronische handtekening op basis van een PKI-certificaat. Een gekwalificeerde elektronische handtekening is een wettelijke/rechtsgeldige handtekening dat op een digitaal document (veelal een PDF document) wordt geplaatst. Dit wordt ook wel eSigning genoemd.

Elke bestuurder, of door een bestuurder daartoe gemachtigde persoon,  die voorheen een handgeschreven handtekening plaatste op documenten voor de inschrijving, moet dit vanaf 1 juli 2015 digitaal doen via eSigning. Hiervoor is een PKIoverheid persoonsgebonden certificaat vereist.
Vraag nu een PKIoverheid persoonsgebonden certificaat aan

Vraag de eHerkenningbeheermodule aan en registreer een machtigingenbeheerder

Klik op onderstaande aanvraag-button om de eHerkenningbeheermodule aan te vragen en registreer een eHerkenning machtigingenbeheerder.

Indien u 10 of meer middelen aanschaft, dan profiteert u van staffelkorting. Vanaf 10 middelen 10% korting, vanaf 25 middelen 15% korting. Voor aantallen boven de 50, neem contact op met Sales.

 

Uw aanvraag wordt binnen één tot drie werkdagen verwerkt, meer informatie.

Waarom een eHerkenning machtigingenbeheerder registeren?

Een eHerkenning machtingbeheerder wordt in staat gesteld om namens uw organisatie machtingen toe te kennen aan personen met een eHerkenningsmiddel en deze te beheren (aanvragen,wijzigen en opzeggen). Door een machtigingenbeheerder te registreren, delegeert de bevoegd vertegenwoordiger van uw organisatie het toekennen van eHerkenningsmachtingingen aan de eHerkenning machtingbeheerder.

De machtingbeheerder krijgt toegang tot de KPN eHerkenning Beheermodule. De KPN eHerkenning Beheermodule vereenvoudigd het beheer van middelen en machtigingen en kent de volgende mogelijkheden:

• Totaaloverzicht van verstrekte middelen en machtigingen, voor alle organisatieonderdelen onder verantwoordelijkheid van de machtigingenbeheerder;

• 24×7 inzicht in de actuele status van verstrekte middelen en machtigingen per organisatieonderdeel;

• Binnenkort kunnen via de beheermodule op elektronische wijze matuties van machtigingen worden doorgevoerd en middelen worden aangevraagd.

 

Met de eHerkenning Beheermodule profiteert u van:

• Staffelkorting bij de aanschaf van 10 of meer middelen.

• Kosteneffectief beheer van eHerkenningsmiddelen en -machtigingen.

• Verbeterd toezicht op het gebruik van eHerkenning door of namens uw organisatie(onderdelen).

Advies op maat

Heeft u behoefte aan deskundig advies omtrent eHerkenning? Wordt u geconfronteerd met vragen zoals:

Wat betekent eHerkenning voor mijn organisatie?

Hoe borgen wij de procesmatige inrichting van het aanvragen en beheren van middelen en machtigingen in onze organisatie?

Wat zijn de mogelijkheden om voor meerdere personen middelen aan te vragen?

Wat zijn de consequenties van het uitbesteden of samenvoegen van taken?

 

Neem bij vragen of specifieke wensen contact op met Sales en maak desgewenst een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Spoedprocedure

In dringende gevallen, kan desgewenst gebruik worden gemaakt van een spoedprocedure.
Stukken die correct zijn ingevuld en door KPN worden ontvangen voor 15:00 uur, worden gegarandeerd nog dezelfde dag behandeld. Om gebruik te maken van de spoedprocedure dient u contact op te nemen met de Servicedesk.

U kunt poststukken per express koerier laten bezorgen.

Voor een spoedaanvraag voor middelen hanteren wij een opslag van €25,- per middel.