Sluit uw diensten aan op eHerkenning of Idensys

Uw klanten regelen steeds meer online. Dat is prettig en efficiënt. Daarbij wilt u echter wel zeker zijn van de online identiteit van uw klanten. eHerkenning en Idensys geven u deze zekerheid. Zo kunt u cybercrime en identiteitsfraude tegengaan.

Met de dienst KPN makelaar voor Elektronische Toegangsdiensten kunt u als Dienstverlener uw dienst laten aansluiten op het netwerk voor Elektronische Toegangsdiensten en kunt u gebruik maken van eHerkenning en/of Idensys.

KPNsluitjeaan

Vraag uw advies op maat aan

Eén veilige digitale sleutel

Met KPN eID-inlogmiddelen voor Idensys en eHerkenning hebt u eenvoudig en snel zekerheid over de online identiteit van uw klanten. Het grote gemak voor uw klanten is dat zij met één middel bij verschillende diensten kunnen inloggen. En dankzij deze digitale sleutel weet u met wie u te maken hebt. Dat geeft rust.

Het verschil tussen Idensys en eHerkenning is het type gebruiker. Met eHerkenning weet u met welke organisatie u zakendoet, en of de gebruiker bevoegd is om te handelen. Met Idensys herkent u natuurlijke personen, zoals consumenten en burgers.

Lees verder over Zorgeloos uw diensten aanbieden met Idensys en over Veilig inloggen met eHerkenning.

KPN ETD-makelaar

Als erkend makelaar voor Elektronische Toegangsdiensten (ETD) sluiten we uw dienst veilig aan op het stelsel van eHerkenning en Idensys. U sluit hiervoor één contract af voor zowel eHerkenning als Idensys.
Wat betekent dit voor u?

  Toegang tot het netwerk voor eHerkenning en/of Idensys
 Onderscheid in diensten, waardoor gebruikers per dienst toegang kunnen krijgen.
 Notificaties (per SMS of e-mail) als onderdelen van het netwerk niet bereikbaar zijn, bijvoorbeeld authenticatiediensten en machtigingenregisters.
 Maandelijkse rapportage over de beschikbaarheid van de makelaar
 Een minimale beschikbaarheidsniveau van 99,9%.
 Dual-datacenterconcept, waardoor de continuïteit van de dienst optimaal gewaarborgd is.

Advies op maat

Wilt u uw diensten aansluiten op eHerkenning of Idensys? Onze experts adviseren u graag. Vraag hier uw advies op maat aan.